Benvinguts a Bombons Blasi

Una família catalana de 5 generacions dedicada a la producció artesana de xocolata
Compromesos amb la qualitat, la salut i el benestar
Conegueu-nos!
  • El primer xocolater de la família
    1877
  • En Quimet, el xocolater de Gràcia
    1919
  • El primer bomboner de la família
    1948
  • El xocolater de l'actualitat
    1977
  • Els propers xocolaters
    2012
El primer xocolater de la família
1ª Generació - Joaquim Cordomí Bernades (Negoci des del 1877 al 1917)
  • 1869 - Neix Joaquim Cordomí Bernades a Dòrria (Girona)
  • 1877 - Diligència cap a Barcelona amb la seva mare i els dos troben feina d'aprenent de xocolater i de botiguera a Ciutat Vella (Can Borni, carrer carders nº 15)
  • 1888 - Es compra un “metate i corró” i comença a elaborar xocolata a domicili
  • 1909 - Posa en marxa la 1a fàbrica de xocolata Gran de Gràcia (antic c/ Salmerón 201-203) amb el nom “Xocolata a la Pedra”
  • 1917 - Mor a l'edat de 47 anys i el seu segon fill, que al cap de dos anys es quedarà orfe, agafa el relleu.
  • 1918 / 1919 - La seva esposa, Modesta Vilanova i Gayó, i el seu fill gran, Gabriel Cordomí Vilanova, es fan càrrec del negoci fins que, a causa de l’epidèmia de grip de 1918, deixen orfe a Joaquim Codomí Vilanova, qui continuarà la nissaga dels Cordomí com a xocolaters.
Seguir leyendo ...
En Quimet, el xocolater de Gràcia
2ª Generació - Joaquim Cordomí Vilanova (Negoci des del 1919 al 1958)
  • 1919 - Es fa càrrec del negoci juntament amb els seus cosins i canvia el nom a “Chocolates Riucord”

Se'l coneix com a Quimet, el xocolater de Gràcia.

Pioner en la producció de xocolata sense sucre per a diabètics.

Té tres fills i el primogènit continua el negoci.
Seguir leyendo ...
El primer bomboner de la família
3ª Generació - Joaquim Cordomí Guinart (Negoci des del 1952 al 1994)
  • 1948 - Entra com a soci a Bombons Blasi per iniciativa del seu pare.
  • 1952 - Després d'uns anys aprenent a fer especialitats de xocolata, bombons i carmels a la fàbrica Bombons Blasi, ubicada al carrer Peu de la Creu nº1 de Barcelona, en Joaquim adquireix el negoci i unifica la producció de bombons amb la de “Chocolates Riucord”.
  • 1990 - Traspàs de la fàbrica al carrer Àvila de Poble Nou fins a la seva jubilació, al 1994.
El fet de comprar el negoci és una estrategia per ajuntar les dues línies de producció i així poder vendre la xocolata Riucord al territori estatal ja que Blasi ja tenia les millors pastisseries d’Espanya com a clients per vendre bombons.
Amb una bona xocolata formulada pel seu pare, Blasi comença a fer una nova formulació dels bombons amb l'ajuda del mestre bomboner, el Sr. Alejandro Pérez, i comencen a ser reconeguts per la seva qualitat.

La producció de bombons és una novetat d'aquesta etapa.

Aconsegueix comandes de pastisseries de tot el territori espanyol.

Té quatre fills i el més petit continua el negoci.
Seguir leyendo ...
El xocolater de l'actualitat
4ª Generació - Xavier Cordomí Font (Negoci des del 1977 a l'actualitat)
  • 1977 - Entra com a aprenent a la fàbrica del seu pare, Bombons Blasi, situada llavors al carrer Peu de la Creu nº1.
  • 1994 - El seu pare es jubila i li traspassa el negoci.
  • 1995 - Després de molts anys aprenent a estimar l'ofici i passant per totes les seccions de la fàbrica, en Xavier i la seva dona inauguren una botiga i obrador al carrer Alfons XII de Barcelona.
En l'actualitat destaquen per la seva qualitat, innovació i compromís amb la salut, ja que fabriquen xocolata apte per a qualsevol al·lèrgic.

Innovació contínua de la producció de bombons i xocolata.

Fabricació de xocolata apte per a al·lèrgics.

Tenen 3 fills, dos dels quals ja treballen com a aprenents a la botiga-obrador amb els seus pares.
Seguir leyendo ...
Els propers xocolaters
5ª Generació - Sergi 2012 i Pau 2015 Cordomí Pagès
2012 - El segon fill de Xavier i Montse, Sergi Cordomí Pagès, comença a treballar al negoci amb els seus pares.
2015 - El fill petit, Pau Cordomí Pagès, comença a treballar al negoci amb els seus pares.

Fills i aprenents des de fa uns anys.

Pretenen mantenir viu aquest ofici centenari que tantes satisfaccions i il·lusions ha portat a la família.
Seguir leyendo ...
Us convidem a visitar-nos i a consultar les nostres especialitats i creacions així com tota la informació continguda en aquest web.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol ajuda o suggeriment

Gràcies per confiar en Bombons Blasi