News

Una xocolata "única" al món

Una xocolata "única" al món

Amb l'afany d'innovar i oferir-vos productes millor cada dia, tenim el plaer d'anunciar-vos que Bombons Blasi ha elaborat una xocolata única al món que conté xarop d'atzavara o d'auró en substitució del sucre en gra.
PER QUÈ ÉS ÚNICA? - Diem que és única perquè a dia d'avui no tenim constància que s'hagi fet enlloc una xocolata que combini el cacau amb un edulcorant natural líquid com és la sàvia d'un arbre (l'Auró o l'Atzavara). A més, gràcies a la nostra experiència i després de moltes proves realitzades, hem trobat dues combinacions de cacau i sàvia que respecten al màxim el sabor original de la fava de cacau d'origen i que de ben segur satisfaran el vostre paladar.

QUÈ US OFERIM? - Actualment tenim dues xocolates elaborades amb aquest procés: una amb cacau d’origen de Venezuela que conté xarop d’Auró i un altre de Guayaquil d'Equador que conté xarop d’Atzavara. La gran virtut d'aquestes rajoles és que contenen el 100% de les propietats beneficioses del cacau i dels xarops esmentats; a més no contenen cap al·lergent ni traces de llet i són aptes per a celíacs.

MÀXIMA FIDELITAT AL SABOR D'ORIGEN - Amb aquesta novetat pretenem traslladar-vos tot l'aroma i propietats de cada una de les xocolates d'origen tal i com ho percep un mestre xocolater quan fa la primera cata d'una fava de cacau en cru en el moment que es disposa a estudiar quina xocolata se'n pot elaborar. Us recomanem gaudir d'aquestes xocolates deixant que es desfacin poc a poc a la boca amb la finalitat de percebre tots els matisos i aromes. També és aconsellable menjar-ne 15 grams al dia per aprofitar tots els beneficis que aporta el cacau.

QUÈ VINDRÀ? - Per últim, us avancem de forma exclusiva que ja estem fent proves amb cacau ecològic i sàvies dels arbres per fer de la xocolata un aliment encara més saludable.

SABÍEU QUE...? - Es diu que la primera rajola de xocolata negra es va elaborar a Barcelona o en el Monasterio de Piedra de Saragossa. És a dir, la xocolata s'elaborava barrejant cacau, sucre en gra i espècies, aconseguint així fer-lo sòlid. Ara ja podem dir que, en el segle XXI, a Barcelona, Bombons Blasi ha produït la primera rajola de xocolata substituint el sucre en gra per un edulcorant natural líquid: la sàvia d’un arbre.