News

Blasi treu l'única xocolata endolcida només amb Stevia

Blasi treu l'única xocolata endolcida només amb Stevia

Blasi ofereix des d'avui la nova xocolata d'origen de Veneçuela amb stevia i sense sucres afegits.
Blasi ofereix des d'avui la nova xocolata d'origen de Veneçuela amb stevia i sense sucres afegits. Es tracta d'una xocolata única ja que Blasi no té constància que cap altre fabricant elabori xocolata utilitzant únicament l'stevia com edulcorant. Aquesta novetat permet que el consum de xocolata sigui apte per a persones intolerants al maltitol (diabètics), a la lecitina de soja, a la lactosa o als fruits secs.

La nova rajola conté un 99% de cacau però la sensació en boca és del 86%. Al principi, la cata deixa un punt molt suau i refrescant a regalèssia (característic de l'stevia) però poc a poc van aflorint els matisos suaus de fusta, pell de figa i espècies que borren el gust a regalèssia i deixen un paladar net amb un sabor intens a cacau amarg salvatge. 

Us aconsellem prendre només 15g (3 porcions) al dia per a poder beneficiar-vos de les propietats de la xocolata.

Varietat de la fava de cacau: Trinitari

No conté cap dels següents al·lèrgens: GLUTEN, SOJA, LACTOSA i FRUITS SECS.

Una xocolata ideal pels que us agrada la xocolata de sabor molt intens ja que conté un altíssim percentatge de cacau.