News

Blasi torna als origens amb la primera xocolata vegana de llet de coco

Blasi torna als origens amb la primera xocolata vegana de llet de coco

Apte per a vegans
Dins la línia de productes sense sucres afegits, Blasi ens torna a sorprendre amb la primera rajola de xocolata feta per a vegans ja que no conté lactosa, ni gluten, ni soja, ni fruits secs. Aquesta novetat es deu a la contínua cerca de productes que permeten a Blasi arribar a tot tipus de consumidors, tot aconseguint que ningú quedi exclòs de provar la xocolata per la seva al·lèrgia o intolerancia a algun dels ingredients.

El coco, un super aliment
Aquesta xocolata també es distingeix per la llet de coco ecològica, un super aliment amb propietats preventives i curatives que aporta antioxidants, vitamines, minerals i conté greixos beneficiosos per la salut.

Tornar als origens de la xocolata
En aquesta ocasió, Blasi ha elaborat la xocolata emprant un molí de pedres de granit. És un sistema antic que actualment s'utilitza per ser menys agressiu amb el cacau i per realçar els seus matisos. Es tracta d'un clar avantatge que lliga amb la tradició com a valor empresarial i que permetrà a Blasi consolidar aquest sistema de producció dins la línia de productes sense sucre.