News

Blasi presenta tota la línia de xocolata sense sucre i per vegans a la fira APAT

Blasi presenta tota la línia de xocolata sense sucre i per vegans a la fira APAT

Bombons Blasi va presentar la seva línia de productes sense sucre i sense al·lèrgens a la fira ÀPAT, que va tenir lloc els passats dies 6,7 i 8 d'octubre al centre comercial de Les Arenes. L'stand de Blasi es va omplir de xocolata apta per celíacs, diabètics i vegans per a mostrar als visitants i professionals que qualsevol persona pot gaudir de la xocolata.

Blasi va oferir tastets i un assessorament personalitzat a quelsevol persona que s'interessava pels seus productes. Alguns dels productes més apreciats van ser les fulles de cacau, la xocolata negra d'origen Veneçuela i les llengües de gat fetes amb llet de coco. A més, també s'hi podia adquirir la crema de cacau amb avellanes, xocolata a la tassa o cacau 100% en pols.

Sense sucre, després de 100 anys

Blasi no participava en una fira des del 1922, data en què va presentar la xocolata sense sucre com a novetat. Després de gairebé 100 anys, l'empresa ha volgut retre homenatge a aquella fita i per això ha volgut donar a conèixer aquest tipus de productes amb l'avantatge que, avui en dia, la xocolata també és apta per a persones intolerants a qualsevol tipus d'al·lèrgen.