• Qui som?
  • La Botiga – Obrador
  • Valors
Qui som?
Una família amant de la xocolata
Al llarg dels 140 anys d'història, la família Cordomí ha treballat la seva passió en diferents emplaçaments dins la ciutat comtal, però actualment l'empresa es troba situada al carrer Alfons XII, nº26 (Sant Gervasi). A l'obrador hi treballem la quarta i cinquena generació de Bombons Blasi: En Xavier, en Sergi i en Pau Cordomí. De la botiga s'encarrega la Montse, dona i mare dels xocolaters, en col·laboració amb la seva ajudant Alba.
Keep reading ...
La Botiga – Obrador
Un espai que respira personalitat
Podeu encarregar, venir a comprar o simplement a resoldre els vostres dubtes a la nostra boriga, situada al carrer Alfons XII, nº 26. Trobareu un espai agradable en què pretenem ser atents amb tothom i oferir-los una solució a cada necessitat. A més, es tracta d'un lloc singular, no només pels aromes que t'envolten, sinó també per la seva decoració carregada de simbolisme i tradició.

Veureu que la botiga conté elements històrics com una làmpara de ferro, fabricada pels nostres avantpassats, que abans de ser xocolaters, eren ferrers.

També comptem amb una sèrie de calendaris antics que durant uns anys els regalavem als clients. Aquests us permetran observar l'evolució del negoci ja que els traçats i els formats han anat variant amb els anys, fins i tot, algunes de les composicions tenen relació amb el moment que vivia la família en cada època o la seva vida quotidiana.

L'aparador és una part essencial que us permetrà captar les creacions més significatives de cada temporada. A l'hivern, els torrons de Nadal; a la tardor, els bombonyols; a l'estiu, els bombons de pinya i mango i a la primavera, les inconfusibles mones de pasqua. Tot l'aparador ha estat minusciosament preparat per oferir-vos un tast de tot el que podeu arribar a trobar dins.

Les peces de museu que conté Blasi a la botiga et permeten entendre ràpidament que es tracta d'una família dedicada durant 140 anys al món de la xocolata, com per exemple el metate i el corró. A més, Blasi va haver de traslladar moltes de les seves antigues màquines al Museu de Xocolata de Barcelona, ja que per la seva magnitud ja no tenien cabuda a la botiga.
Keep reading ...
Valors
Blasi és tradició, qualitat i salut
La filosofia de Blasi va molt lligada a l'evolució dels seus clients i de la societat sense perdre mai els origens. Som amants de la tradició, de la xocolata i de la qualitat. Procurem tenir cura dels nostres clients i intentem adaptar els nostres productes a les seves necessitats. En aquest sentit, Blasi té una sensibilitat especial envers les persones intolerants a la lactosa o el gluten i aquells que pateixen alguna al·lèrgia alimentària. La nostra intenció és que qualsevol persona pugui gaudor de la nostra xocolata sense posar en risc la seva salut i benestar. Podrem vendre més o menys però res ens dóna més satisfacció que poder arribar al major nombre possible de persones.
Keep reading ...