"Benvinguts a Blasi" Carta de presentació

El meu nom és Xavier Cordomí Font i represento la quarta generació d'una família d'artesans xocolaters de Barcelona que compta amb 140 anys d'ofici. Em presento com a portaveu de Bombons Blasi i em complau donar-vos la benvinguda a aquesta pàgina web, fet que m'omple d'orgull per tota la il·lusió dipositada en ella.

La creació d'aquest web no ha estat fàcil per la gran quantitat de productes que tenim i hem volgut emfasitzar la divulgació d'aquest ofici tan generós i apasssionant a la vegada.

Per a posar en marxa aquest projecte he comptat amb la gran ajuda del meu nebot i fillol Oriol Baró Cordomí. Ell ha estat l'intermediari que ha unit totes les peces per tal que vosaltres pogueu gaudir dels continguts que ofereix aquest portal i conèixer també els valors de Bombons Blasi.

Una altra gran ajuda ha estat el meu fill Sergi Cordomí, que s'ha encarregat de realitzar totes les fotos i que, juntament amb el seu germà Pau Cordomí, representen ja la cinquena generació de la família. Ambdós són la meva mà dreta en l'elaboració de tots els productes Blasi.

A més, tinc la gran sort de comptar amb la meva dona Montse, que está al capdavant de la botiga de Blasi i s'encarrega de vendre i explicar els nostres productes als clients, també amb l'ajuda de l'Alba.

Com podeu veure, som una petita empresa familiar que ha passat de pares a fills sense interrupció, una trajectòria que veureu reflectida en aquest web. Aquest projecte ens dona l'oportiunitat de compartir el nostre ofici amb vosaltres i veureu que, amb el temps, anirem afegint noves propostes perquè sigui cada vegada més didàctica.

Us dono, sense més, les gràcies per simpatitzar amb la xocolata i per voler conèixer la nostra empresa.

Salutacions,

Xavier Cordomí Font
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .